Oude liefde roest niet

← Alle verhalen

Onlangs nam ik een oud smoelenboek mee naar Goedemensen, die ik tegenkwam bij het opruimen van mijn kantoor. Hij komt nog uit de tijd dat Ronald, Peter en ik directe collega’s waren bij een mooie club, Vitae. We hebben het dan over 1992! We hebben hard gelachen om al die jonge koppies op de foto’s en kwamen eigenlijk al snel tot de conclusie dat we maar weinig veranderd waren: nog steeds even knap. 😉

Maar even zonder gekheid. Natuurlijk zijn de jaren gaan tellen en zien we op de foto het verschil. Toch zijn er ook elementen in ons – die niet zichtbaar zijn op een foto – die echt niet veranderd zijn. Dat zijn onze ambities, onze diepere drijfveren en het idee dat alles beter én leuker kan!

Na een langere tijd geen contact met de mannen gehad te hebben, is sinds de zomer van 2017 ons contact weer intensief. Ik mag in mijn rol als extern trainer/coach mijn bijdrage leveren aan het beter én leuker maken van Goedemensen. Een samenwerking waarin ik vanaf moment één weer de verbinding voelde. Verbinding omdat we nog steeds vanuit die diepgewortelde drijfveren ons werk doen!

Hierbij hoort successen bouwen en vieren, vriendschappen sluiten, ontwikkeling doormaken – zowel vaktechnisch als inhoudelijk –, sparren, hard werken, hard lachen en zo veel meer. Het mooie is dat het werken vanuit je diepere drijfveren nooit gaat vervelen en dat je mensen om je heen verzamelt die er net zo instaan.

Dat ik het zo goed naar mijn zin heb bij Goedemensen komt daarom ook niet alleen door de historie en verbinding die ik met Peter en Ronald heb; oude liefde roest niet. Vanuit hun drijfveren hebben ze een groep mensen, Goedemensen, om zich heen verzameld met eenzelfde instelling. Of het nu de mensen zijn op de thuisbasis of de mensen op opdracht; ze hebben allemaal de overtuiging dat alles beter én leuker kan!

Voor mij is het dan ook iedere keer weer een groot plezier om de Goedemensen-thuisbasis binnen te lopen en met iedereen een goede en fijne samenwerking te ervaren. Want het zijn niet alleen Goedemensen, maar ook fijne mensen!

Lees meer verhalen