Versnel je carrière!

← Alle verhalen

Op 16 mei organiseerden we De Carrièreversneller voor de allereerste keer. En het was een succes! Samen met coach Danielle Schiphorst hebben jonge finance- en inkoopprofessionals tijdens de workshop inspiratie opgedaan voor hun eigen succesvolle carrière. De workshop – genaamd ‘regie over je eigen carrière’ – ging in op uiteenlopende vragen die bij de professionals spelen.

Misschien herken je de vragen wel: Waar word ik blij van? Wat is mijn talent? Hoe vind ik de balans tussen mijn werk- en privéleven? Wat ga ik doen in het leven? En hoe ga ik dat realiseren? Je bent niet de enige die met deze vragen rondloopt. Dat merken we bij Goedemensen elke keer als we in gesprek zijn met onze eigen professionals.

Wij geloven dat zodra mensen in hun kracht staan, ze excelleren in hun werk en energie krijgen van wat ze doen. Zo maak je jouw werk (en leven) nog beter én leuker – ons motto! Daarom willen we jonge professionals helpen bij het vinden van hun passie en kracht. Want hoe leuk we onze eigen successen ook vinden, we vieren net zo graag die van anderen mee.

Kies je eigen pad

De insteek van De Carrièreversneller was daarom om finance- en inkoopprofessionals de kans te geven om hun vragen over hun carrière en ontwikkeling te stellen aan iemand die daar goed advies in kan geven. De aangewezen persoon hiervoor was de ervaren psycholoog/coach Daniëlle Schiphorst, oprichter van Be Origin. Zoals de naam Be Origin al suggereert, focust ze op de authentieke jij; want wat voor een ander geldt, geldt niet per definitie ook voor jou. Maak je eigen keuzes en kies voor werkgeluk, balans, ontwikkeling en een mooie carrière.

Benieuwd naar de workshop? Bekijk dan de foto’s hieronder voor een sfeerimpressie. Maar nog leuker: trek bij ons aan de bel! We vertellen je graag persoonlijk meer over de workshop en zijn benieuwd hoe jij hierover denkt en of we je daarin kunnen helpen. We zijn te bereiken op: 088 011 2000 of via info@goedemensen.nu.

 

Lees meer verhalen