Dé talenttransfer: Matthieu van Goedemensen naar Schiphol!

← Alle verhalen

Talent moet groeien. Wij willen Matthieu bedanken voor alle jaren dat hij succesvolle projecten heeft neergezet en de beste resultaten heeft behaald voor onze opdrachtgevers, zichzelf en Goedemensen. Een perfect voorbeeld van wat het Goedemensen groeiplan inkoopprofessionals brengt en zoals Matthieu het zelf verwoord:

Ondertussen ben ik alweer een paar jaar werkzaam geweest bij Goedemensen. Zij hebben verschillende gave opdrachten voor mij gevonden en mijn laatste opdracht was daar zeker geen uitzondering op. Als inkoper ICT en systemen bij Schiphol vindt ik elke dag weer een nieuwe leuke uitdaging!

Schiphol is bij iedereen in Nederland wel bekend. En de meesten van jullie zullen er ook al wel eens geweest zijn. Het is een enorm grote organisatie, met meer dan 71 miljoen passagiers in 2018. Ondanks dat ze bijna het maximaal aantal vliegbewegingen hebben bereikt, blijft het aantal passagiers van de luchthaven groeien. Dat betekent ook dat er in de organisatie meer druk is gekomen, wat voor mij als inkoper voor leuke uitdagingen zorgt. Als inkoper denk je bijvoorbeeld mee met de afdeling hoe processen slimmer, efficiënter en duurzamer kunnen. Juist binnen ICT en systemen kun je dan het verschil maken in het optimaliseren van deze processen. Je wilt dingen slimmer maken.

Ik krijg bijvoorbeeld met vraagstukken te maken als artificial intelligence, deep learning op videobeelden, sensoren in de wc’s om verstoppingen vroegtijdig te signaleren. Noem het maar op. Het is echt nooit een saaie dag! Ik krijg heel veel energie van het werken in een omgeving die innovatie omarmt, die ondernemerschap stimuleert en die verder kijkt naar de bruikbaarheid van de data die al in huis zijn. Mijn opdracht sluit perfect bij mij aan als professional en dat plezier vertaalt zich dan ook in een hoop werkplezier!

Dat gun ik jou natuurlijk ook. Want wie wil er nu niet met zoveel energie en plezier aan het werk zijn. Lijkt zo’n opdracht jou dus ook wel wat? Neem dan snel contact op met Goedemensen. Voor mij vonden ze de perfecte opdrachten en gaven ze mij de beloofde carrièreversnelling. Voor jou doen ze dat ook! 🙂

 Dan rest ons nog: Matthieu, succes bij onze opdrachtgever Schiphol, deze talenttransfer is je gegund!

Lees meer verhalen