Onderzoek, analyse en implementatie van bedrijfs- en supply chain vraagstukken

← Alle verhalen

Ik ben Mees van der Draaij, 23 jaar en ik werk bij Goedemensen als supply chain professional. Mijn belofte aan jou? Ik help jouw bedrijf bij het onderzoeken, analyseren en implementeren van bedrijfs- en supply chain vraagstukken.

Naast mijn bachelor Technische Bedrijfskunde en master Strategisch Management heb ik ook mijn green belt theorie certificaat op zak. Daarnaast heb ik inmiddels 3 jaar ervaring in de praktijk. Binnen Unilever bijvoorbeeld heb ik mij gebogen over de optimalisatie van de voorraad voor tubs en lids (bekers en deksels) van de margarinefabriek. Het doel hierbij was om tot een herinrichting van het magazijn te komen waardoor de voorraad zou passen in een kleinere ruimte. Mijn aanpak? Ik heb de voorraad inzichtelijk gemaakt, onderzocht wat de oorzaken waren van de te hoge voorraad en wat er voor nodig was om het aantal pallets te verminderen.

Ik heb ook ervaring met Lean en Six Sigma en het ontwerpen, implementeren en monitoren van processen. Zo heb ik tijdens mijn afstudeerstage binnen Danpoort International Abrasives de levertijd van industriële schuurbanden aangepakt. Met als resultaat een betere doorstroming van orders en meer grip op de productietijden. Ook heb ik geholpen bij de inrichting en implementatie van een Shopfloor systeem in de productieafdeling en een WMS systeem in de expeditie. Dit heeft geleid tot meer transparantie tussen de verschillende afdelingen, meer inzicht en verdere digitalisering van het bedrijf.

Wil jij ook gebruik maken van mijn expertise als projectmanager en procesanalist? Neem dan contact met mij op: Mees van der Draaij 06-36197213 of via Robert-Jan Göbel 06-52634811. Ik help jouw organisatie graag verder!

Lees meer verhalen